Inschrijven, Contact en Mutaties - ShantyNederland

Ga naar de inhoud

Inschrijven, Contact en Mutaties

Contact
Wijzigingen contact persoon

De contact persoon is DE schakel tussen uw koor/groep en ShantyNederland en naar dit adres wordt dan ook alle correspondentie gestuurd. Omdat BUMA ook gebruik maakt van deze gegevens is het belangrijk dat bij mutaties en of wijzigingen dit zo snel mogelijk wordt doorgegegeven.Gebruik daarom onderstaand formulier om uw wijzigingen door te geven.
Contact formulier /aanvragen Nieuwsbrief
Onderstaand formulier kunt u gebruiken om een vraag/verzoek te doen aan het bestuur van ShantyNederland. Als u uw email adres goed heeft ingevuld dan krijgt u een ontvangst bevestiging van uw vraag en het systeem keert u terug naar de Index pagina
Tip

Tip
Tip

Aanmelding lidmaatschap

Het contributie bij ShantyNederland bedraagt € 75,00 per Koor-Groep ongeacht het aantal leden.
Laat u uw BUMA/FEMU verplichtingen via ShantyNederland verlopen dan bedraagt dit € 4,65 voor het basis pakket  of 7,25 voor het uitgebreide pakket per koorlid per jaar (Zie info m.b.t. de pakketten). Als u de BUMA  laat verlopen dan moet ShantyNederland dit wel weten i.v.m. onze rapportage naar genoemde organisatie.
Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van onderstaand formulier voor uw aanmelding.
Tip
Tip
Tip
Tip

Opgave formulier openbaar optreden

Let op :  Wij verzoeken u vriendelijk om uw aanvraag voor opname in de Agenda via onderstaand formulier in te dienen  en vervolgens zal de tekst,  zoals door u opgegeven worden gecopieerd. U kunt ook een poster bijvoegen dit uitsluitend in een .PDF of regulier foto formaat maar geen dia of ppt formaat.
Let Op : ShantyNederland kan niet aansprakelijk gehouden worden bij gebruik van foto en of filmmateriaal waar copy rechten ( © ) op rusten want daar bent u als aanbrenger zelf voor verantwoordelijk en dient u te beschikken over de licentie.


Tip

Terug naar de inhoud